Commissies en werkgroepen

Facebooktwitterlinkedinmail

Het Mondiaal Centrum Breda kan niet bestaan zonder de actieve betrokkenheid van vele mensen. Via commissies en tijdelijke werkgroepen wordt de inzet van al deze betrokkenen samengebracht en gecoordineerd. Het MCB is op 13 april 2015 geopend en zit nog in de opstartfase, daarom is het aantal commissies en werkgroepen nu nog beperkt. In de toekomst verwachten we uitbreiding!

Inloop/huiskamercommissie

Een groep vrijwilligers dient als gastvrouw of -heer tijdens de ‘inloop’/huiskamer, op de woensdag- en vrijdagochtend. Heb je een goed ‘luisterend oor’? Hiervoor kunnen wij regelmatig nieuwe vrijwilligers gebruiken!

Activiteitencommissie

Deze groep organiseert regelmatig een activiteit waarbij verbinding tussen verschillende culturen centraal staat. Bijvoorbeeld het Vredesfeest (26 sept. 2015) en het Feest van Licht en Bezinning (19 december 2015). Heb je organisatievaardigheden en ideeen voor leuke activiteiten? Kom dan eens kennismaken.

Tuincommissie

Op dit moment is er een vrijwilliger die de tuin bij houdt. In de toekomst zou het MCB graag een kleine tuincommissie oprichten om het werk te (ver)delen. Meerdere handen maken licht en plezierig werk!

Print Friendly, PDF & Email